KOKYBĖS IR MAISTO SAUGOS POLITIKA
2021 06 03
UAB „FRUSELA“ – Sausų maisto produktų (grietinėlės pakaitalai augalinių riebalų pagrindu, džiovinti riebalų mišiniai, džiovintas gliukozės sirupas ir panašūs produktai) ir Džiovintų pieno produktų (išrūgų baltymų milteliai, pieno baltymų milteliai ir panašūs produktai) gamintoja. Įmonė įdiegusi kokybės ir maisto saugos pagal ISO 22000:2018 standarto keliamus reikalavimus. Įmonė ateityje planuoja toliau modernizuoti gamybos procesus, siekti aukštesnio technologijos pasikeitimo, kuris leistų dar labiau pagerinti produkto kokybę.
UAB “FRUSELA” įmonės darbuotojai įsipareigoja laikytis šios kokybės ir maisto saugos politikos, kuri padės geriau atlikti savo darbą.
Siekdama patenkinti vartotojų poreikius bei lūkesčius, užtikrinti stabilų ir pelningą įmonės darbą, socialinį darbuotojų aprūpinimą, sau ir visam kolektyvui UAB „FRUSELA“ vadovybė kelia šiuos tikslus:
- Nuolat gerinti veiklos ir gaminamo produkto kokybę ir maisto saugą, atitikti ISO 22000:2018 standarto nustatytus reikalavimus.
- Atitikti teisės aktų (reglamentuojančių įmonės veiklą) ir klientų keliamus reikalavimus.
- Analizuoti veiklos partnerių ir klientų poreikius ir stengtis patenkinti jų lūkesčius.
- Siekti abipusiai naudingo bendradarbiavimo su klientais, veiklos partneriais ir tiekėjais.
- Siekti veiklos valdymo gerinimo taikant procesinį ir sisteminį požiūrį.
- Nenaudoti žaliavų su genetiškai modifikuotais organizmais (GMO).
- Kelti darbuotojų kvalifikaciją, užtikrinti našias bei saugias darbo sąlygas ir palaikyti gerą ir saugią aplinką.
- Reikalauti kiekvieno darbuotojo atsakomybės už darbo ir produkto kokybę ir maisto saugą.
- Pasitelkti pažangius laboratorinius metodus vertinant produkto kokybę, saugą.
- Išlaikyti patrauklios, stabilios įmonės statusą.
- Užtikrinti, kad kokybės ir maisto saugos politika būtų įmonėje žinoma, suprantama ir įgyvendinama, peržiūrima ir vertinama, kad nuolat išliktų veiksminga.
Padalinių vadovai įsipareigoja numatyti konkrečius padalinių tikslus, uždavinius, siekiant kokybės ir maisto saugos vadybos sistemos rezultatyvumo, efektyvumo, gerinimo.
Darbuotojai stengiasi, kad jų veikla atitiktų bendrovės kokybės ir maisto saugos politikos nuostatas ir siekia tikslų įgyvendinimo.
Įmonės vadovybė laiduoja šios kokybės ir maisto saugos politikos įgyvendinimą bei aprūpinimą ištekliais nurodytiems tikslams pasiekti, kviečia visus darbuotojus sutelkti pastangas šių tikslų vykdymui, periodiškai, ne rečiau kartą metuose tikrinti rezultatus.